apps for unlimited unfollowing at instagram



Setelah sekian lama guna instagram , mesti following kita tinggi kan? Benda remeh macam ni pon boleh buat kita stress kan kan?😉 . Lagi lagi bagi igshop, memang kalau boleh nak following tu "0" . Sebenarnya banyak je apps untuk unfollowing kat insta, cuma kebanyakkan unfollowing dia limit and kalau nak terus unfollowing lagi perlu membuat bayaran . Ha, ni pon stress juga. Sebab kalau boleh semua orang taknak keluarkan duit dia. Mestilah, ekonomi tengah gawat kan 😛 .



1. First buka playstore / googleplay











 2. search " Unfollow Tool"
                                                            
 3. Cari yang ada icon ni













4. Download

5. Login macam biasa

6. Done !

Korang boleh follow 10 account with one click . Dapat jimatkan masa daripada unfollow manual. Kalau buat lama lama boleh kejang habis jari jari . ^-^ Hope this sharing helps you guys