Ketentuannya






13/05/13
assalamualaikum and selamat malam..lame dh ain x update kn? huhu minggu dpn periksa sudaa..buku x hbs bace lgi,yela mcm mne nk abis bace klo asyik bertweet,blog dan berfb..sebaik peperiksaan pertengahan tahun ni objektif je xdek subjektif.. hehe..btw peperiksaan akhir tahun yang paling ain risau..peperiksaan penentuan kelas :/ hrmmm.. btw minggu ni,ain asyik terserempak dengan hamba Allah sorang ni ..entahlah apela hikmah disebalik tu kan? ain harap sangat dh x terserempak dgn dia .. Allah lebih mengetahui..kan kan.. minggu ni my bestie ade call sekejap,happy sangat tpi sedihdengar cite dia..hope dia tabah menghadapi dugaan kat sekolah baru :') ..im always there for u ..orang kata "berkawan seseorang sbb agama dia insyAllah berkekalan" ..semoga persahabatan yang telah sekian lama ni berkekalan hingga akhir hayat kita ^-^ ..
-Ya Allah ya Tuhanku,berikanlah aku hidayah dan tunjukkanlah aku jalan yang benar-

thanks for reading ahlan wasahlan