cara buat link within


hai semua sihat ke?ade budak comel request kt ain cmne nk wat "link within"...korang x tau ape bende tu? tengok bawah ye :face8:


ni la bendenye..ni belajar x? jom!:face51:
:65:pegi website nih Link Within
:65:fill form cm kt bawah nie


:65:tekan get widget



:65:tekan add widget,automatik dia keluar cmni


:65:tarik dari atas ke bawah
:65:siap! sekarang ain ajar cmne nk tukar perkataan "you might also like"
:65:korang edit gadget linkwithin tu
:65:terkeluar lah kod korang kan ? Sekarang korang COPY yang bawah ni :


:65: Paste di bahagian atas kod tadi , macam ni :


:65:Ok . Sudah kan ? Korang Letak lah apa ayat yang BEST !
:65:Sekarang Tekan SAVE ok ? Jangan lupa tekan SAVE yang Warna Oren kat bahagian Atas tu jugak . Kalau takk , LinkWithin Korang akan berada bahagian Sidebar

siap! klik la hadiah AIN tu..tq :99::108: sila klik!