Tutorial :tick expand widget

TICK EXPAND WIDGETS ! Tujuan nak kena tick ini , sebab nak cari kod yang tak ada bila kita seacrh. Ye lah , kalau tak TICK , takot tak jumpa pulak kod yang perlu kita cari kan ? Ok .. Cara nya teramat lah mudah . korang just tengok je gambar yang Ain tunjuk kan di bawah ini yer... Mula-mula cam nih Jangan risau ,Ain ada dan sedia membantu ! ^_^ 1. Log in > Dashboard > Design > Edit Html Lakukan seperti di bawah ini yea : Ikut no. itu .
Ok , Lepas tick tuh , now , korang boleh lah cari kod yang korang nak cari kan tuh ! hehe :) Senang je kan ?