Kenapa addict sangat dengan Pinterest!

assalamualaikum dan selamat petang heee .. Kenapa kena ada pinterest kat dalam komputer or smartphone kita? Kenapa mesti ada jugak jugak .. Sebabnya adalah , jeng jeng jeng



Satu  : Kita boleh follow benda yang kita minat . Seperti sewing, crafts,hobby,photographer,

Dua   : Tempat mencari idea . Contohnya bila nak buat party takde idea ataupun nak diy barang2  .                 Ataupun nak cari idea nak buat hadiah sendiri . Everything is here, just type and click!

Tiga   : Tambah ilmu . Kita boleh tau banyak benda kat sini. Pinterest is just like lautan tutorial/ilmu.              Korang nak belajar cara nak jahit baju simple . Cara nak atasi masalah berkaitan dengan                      rumah. Cara nak repair barang . Cara nak bergaya or makeup and so on.

Empat:  Korang boleh jual barang online .Tapi Malaysian people jarang ada kat pinterest. Orang luar              negara banyakla. Tapi still boleh dengan klo korang jual barang tu ke seluruh negara :))

Lima  : emmm lima? err takda dah kot hee :D .

*psst , dont forget to follow me ! http://www.pinterest.com/niaain/