11/03


where have i been? 

phewww im a pra u.. ehh?  just a joke ..tahun ni tahun pertama PPMR dilaksanakan ..so , kitorang dah didedahkan sikit-sikit mengenai format PPMR tu ..apa yang sangat dikejutkan ialah Elsa Paper ... paper BI ... the paper is including speaking exam infront of two examninier , 2 essay and and the marks do not mix ..  1 paper markah 100% , tak dak campur-campur dengan paper lainn.. cit podaaa~  by the way , hanya ada 4 subjek teras je .. Bm , Bi , Mt , Sc = 4 A ... hmm dengar cerita Pbs ditangguhkan , tapi demi langkah2 keselamatan , sekolah kitorang tetap meneruskan pbs seperti biasa .. kakak-kakak Pmr memang tersangatlah beruntung  ..mereka cuma exam di paper , berbeza dengan kami tahun ni.. exam kami kene bercakap lagi ..huuu sudah ini takdir kami .. keja-keja khusus kami macam2 ada.. dah ada iras2 tugasan U dah .. hmm .... my year always busy as usual .. stayback aje hobinya..  tapi tahun ini , teramatlah mudah menangis ..i don't really know why .. so dear tkd, tahun ni for the first time poomsae sampai international..... kalau rezeki InsyaAllah dapat ..free sparring , hmm  ... kne rajin practice ... ... kalau grade x skip , insyaAllah thn depan boleh amik black belt ..wee~ happy time! ...perjalanan hidup kita semua ialah takdir Allah .. setiap yang berlaku ada hikmahnya..manusia cuma merancang, tapi perancangan Allah jauh lebih baik .. Walau seberat manepun dugaan, ingatlah ini semua ujian...