mix emotion haha



assalamualaikum :)
Kebelakangan ni mcm2 berlaku...ade sedih ade gembira..malu pon ade ..Jumaat aritu pj,smentara tunggu budak2 hoki hbis guna padang cikgu buat prtandingan skipping..aku lemah sangat bab2 skipping berlari nih --'...confirm2 la aq cari barisan plg belakang huhu...bile time skipping,aku try sedaya upaya nk buat jugak...bile sekerat jalan tetibe budak kelas gelak so aku pandangla belakang ....tengok2 sume org gelak kat aku --' ..ye, aku sorang2 je tgh2 dewan tuh..bayangkanlah perasaan aku time tuh ..tpi aku join dorang gelakkan diri sendiri hahah...kawan aq sorang tu pon x reti jugak tpi dia ngelat ...geram kot ... kwn aq mrh aq sbb aku stop, padahal ade manusia sorang lgi yg tak buat..dhle gelak2 ..aku tanyala nape dorang gelak,dia cakap sebab aku lari sikit sangat2..hoho ape2 la..

Jumaat tu jugak sekolah aku ade pertandingan menari..semesti menang..Yang aku tau banyak dosa je klo tgk..dosa mata! dhle pegang2 tangan ,pastu muka tu dekat2 nk tercium pulak tuh kwn aku kate..sebaik aku takde kat situ..sekolah aku tolak markah sbb takde lelaki..sokay ...sekolah aku sklh pompan ,mne nk cri lelaki -..- ..sebagai tuan rumah sekolah aq kne buat persembahan...tahun ni polar kelihatan kurus! hahaha suka aq tgk...mase ari khamis aritu aku ingatkan siape la yang lari2 tu..yela dahle kurus, putih melepak pulak tuh..makeup punya pasal ..farisyah sebut name dia...bru aq tau dia..hok aloh igtkn tranformer blh berubah2 :)
...btw polar aku tu comel sesangat ke sampai byk sgt peminat ...complete sume ade...dari abang angkat sampaila adik angkat..mak angkat ke keluarga angkat ke ko x nk amik? alang2 tu amik je sume...pastu ko angkat sume ngeeee plus aku hihi..aq ngn dia dah semakin baik ..aq suke sangat! tpia ritu aq ter'over' pulak sbb terikut prangai kawan..urghh mlu gler...aq ni pantang bab2 berkawan..sikit sebanyak perangai dorang aq terikut ...dan aku semakin ribena ..ok bye2 tata see u again :)


-sikit sebanyak aku jeles tau! :P-