Jom join segmen Miz rizhani !




Assalamualaikum semua :)...

ain dah lame tau cari segmen..finally jumpa jugak segmen akak miz rizhani..
Ni first giveaway akak mizrizhany so jom la join ramai-ramai meriahkan segmen ni..Hadiah dia menarik sangat! Rugi tak join ...Sila kli banner tu :) 
Syarat-syarat:
1)Mempunyai blog.
2)Follow blog NI dan like NI untuk mengetahui perkembangan GA.
3)Like dan follow sponsor-sponsor(jujur ye)
4)Buat entry yang menarik dan backlink ke entry ini.
5)Kalau rajin tag la kawan dan letak banner di blog(mana tau ada hadiah)
6)Tinggalkan link andatentang GA di bawah entry ini.(komen).
Nota kaki: 
-Menggunakan pakcik random dan saya sendiri.

-Top referral akan memenangi hadiah yang istimewa(akan diupdate)
-Sponsor pun boleh join.
-Pemilihan pemenang berdasarkan entry dan blog yang menarik.Entry menarik tu ikut korang la nak buat macam mane..lari jauh dari segmen ni pun tak pe..Asalkan menarik(peluang dapat hadiah yang ohsemm lagi tinggi)..Tapi kalau malas,copy jela banner tu...

*sokongan amatlah diperlukan