"SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER"

ain tgh bosan nih...so bw kt blog pak joe tadi ternampak pulak segmen promosi sesame blogger...so xde keje nih ain join lah jugak,yela blog ni masih baru nk cari follower susah...so ape salahnye kita join memeriahkan sikit segmen nih


kalau saling mempromosi sesama blogger,insyaallah semua akan dpt faedahnye..
nk join klik banner tu okeyh...

ni syarat2

  • Buat satu entri. Masukkan header pakjoe di atas ni dan linkkan ke sini.
  • Tajuk entri "SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER".
  • Dah siap, tinggalkan link entri tu di kotak komen bawah ni.
  • pak joe ade sediakan hadiahnye... hadiah misteri!
  • blog yg membuat liputan dan menyebarkan segmen ni atau entry terbaik akan menerima follower dari pak joe dan rakan2 yg lain

  • segmen tutup pada...hari ahad kul 12:00 tgh malam,selepas itu senarai nama dimasukkan
  • sementara tuh korang bw lah ye