cuti di KL

im so happy...perjalanan yg sungguh menyeronokkan.kitorang ade kenduri at rumah mak sedare kt KL.. kitorang sampai 23/12 kendurinye 24/12...so first day tu kitorang rehat dulu,esoknye kenduri ..mase kenduri tu kitorang x join pon..duduk kt atas hehe..kitorang jenuh la jugak x tau mane tenpat yg best..ain tanye kt akak sedare sebab dia belajar kt kl so dia tahu byk =) . dia kate mane de tempat best ,batu je la ahhaha kelakar jugak ain dengar..yela sebab kan semua bangunan batu...kitorang nk ke i-city tapi katenye bosan sebab byr mahal yg ade kt sane cume lampu2 ,tempat ais dan mainan dia sikit je.ok we felt sad time tu..last time dia kate Times Square paling best sebab byk game tapi.... mahal la..adul RM37,child RM27 ...kitorang ramai,sian la kt parents mahal sgt..lagipon parents kate situ bahaya ..yela situkan ade roller coaster & macam2 lagi...so kitorang fikir ,kitorang nk dtg pon susah ...ape salahnye enjoy .our parents pon terpakse bagi ngehehehe...

sampai sane fulamak! ade org naik roller coaster best wooo...tapi kecut perot gak baru tengok blm naik...mula2 kitorang naik bande pusing2 tengok cm bosan je..tapi bile try mak ai lajunye takot...rase cm nk terpelanting je... tapi best sorry x de picture sebab x dibenarkan bawak camera..

kemudian kitorang naik jam..ala yg macam sampan tu...mula2 dia hayun -hayun kemudian dia pusing .. ALMAK!! seram sejuk....dh la tempat yg kite pikjak tu turun ke bawah yg tinggal hanyalah kita terapung.. bahaya gak :P

kemudian ade DNA MIXER kitorang x nak naik..yg naik 2 org je tu pon lelaki...x berani lah..bende tu goncang2 ,pusing2 x henti2...

kitorang naik sotong xD.....dia tinggi..dia pusing tinggi2

kemudian last naik bende paling tinggi! tapi slow...naik dari bawah slow bile sampai atas dia laju jap....kemudian dia pusing2 slow jeh....then,baru dia pusing sambil menurun.ala kire ambik angin kt atas je hahaha

tu je yg ain main..ain x nak naik roller coaster takot!yg naik kakak2 abg2 je..

sumenye free kt tingkat 5 je klo korang nk pegi